Soms zijn kleine dingen groot genoeg.


Onderstaande reacties mochten wij in de afgelopen jaren van onze cursisten ontvangen. Ze zijn oprecht, ontroerend en hartverwarmend. Het geeft ons een dankbaar gevoel, en omdat het er zoveel zijn willen we ze graag in de komende tijd met een ieder delen.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan dit gastenboek, laat dan gerust een bericht achter via het de pagina contact.

Een plek waar ieder je begrijpt
Elk gevoel, elke gedachte die in jou rijpt.
Was het NLP, de groep of beiden
Het waren zeker de 2 mensen die ons hierin leiden.
Die warmte en veiligheid daar gecreëerd
Wat heeft het ons allen veel geleerd
Ieder heeft nu weer zijn eigen 'padje' te gaan
In gedachten zullen we nog vaak bij deze tijd stilstaan
Beseffend het cadeau aan onszelf gegeven
Dit stuk verdieping, verrijking in ons leven
Ook een stuk weemoed, wat hadden we het goed samen
Ik weet dat ieder van ons dit zal beamen
Lieve mensen, Wijnand en Nel
Uit het diepst van mijn hart, dank jullie wel.
 
Liefs Anja


Lieve Wijnand,                                                                                                         

Bedankt voor je cadeautje, het doet even pijn. Nu weet ik waar ik aan kan en wil werken. Ik ben na het gesprek naar xx gegaan. Ze was er gelukkig voor me. Mijn zus stuurt een mooie foto op ik kan hier alleen maar een kleintje vinden.                                                           

Groetjes aan Nel,

 

Liefs W


Ciao Wijnand en Nel,                                                                                             

is het nog laat geworden?                                                                                                ik wil nogmaals zeggen dat ik het een fantastische ervaring heb gevonden en
zoveel heb geleerd en gezien dat ik nogmaals zeg dank je wel.

Mijn opgave voor de top master in januari is onderweg en ik kijk er nu al
naar uit ik hoorde dat de huidige groep erover dacht om samen in het
voorjaar de topmaster te gaan doen. en hoewel ik met veel liefde en plezier
terugkijk naar de afgelopen dagen vind ik het ook belangrijk om tussen wat
vers bloed te komen, groet
                

Lieve Wijnand en Lieve Nel,                                                                                          Ik geniet nog steeds na van het heerlijke weekend. Het is leuk te ervaren dat ik bepaalde dingen herken en soms uitprobeer. De verwarring is er EN zeker ook het rijke gevoel. De nijging om iedereen te zeggen dat ze dit zeker ook moeten doen is sterk aanwezig. Soms doe ik dat dan ook maar.

Ik kan niet wachten tot het volgende weekend.                                                          Bedankt! En gelukkig tot snel.

Groeten, xx

Lieve Wijnand en Nel,

Ik weet dat ik jullie niet steeds hoef te bedanken, maar ik wou het toch nog een keertje doen. Het heeft me zo ontzettend goed gedaan dat jullie zo uitgebreidt de tijd voor me hebben genomen en dat jullie mij serieus namen. Door mijn verhaal te kunnen doen is er ontzettend veel bagage van me afgevallen. Jullie hebben me geweldige tips gegeven en hiermee ben ik samen met xx aan de slag gegaan. Fijn ook dat jullie niet hebben geoordeeld, want ik voel me niet alleen een stuk zelfverzekerder, ik ben ook weer verliefd op xx, hij is samen met xx de liefste van de wereld! I'm Happy!


I love you both!


Beste Wijnand en Nel,                                                                                                                Voor jullie ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Jullie doen mooi werk en ik hoop dat jullie dat nog lang kunnen blijven doen, tot ziens !

Lieve groet,
Marieke

Hallo Wijnand en Nel,

De training heeft me enorm goed gedaan, het voelt als een warm bad. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn eigen communicatie naar buiten maar ook met de communicatie met mezelf.

En dat heeft me nu al veel opgeleverd, ik besef wel dat dit nog maar het begin is van het ontdekken, wel een goed begin!

Maar dat is alleen maar een hele leuke uitdaging.

Groetjes van Anica

 

Hoi Nel en Wijnand,

Ik wilde even aan jullie kwijt dat ik erg blij ben dat …….. weer een stuk lekkerder in haar vel zit dan een paar weken geleden. Dat hebben jullie toch maar weer mooi voor elkaar gekregen.

Ik merk aan haar dat ze een stuk rust heeft gekregen en veel zelfverzekerder is. De cursus kwam precies op een goed moment, ik maakte me best wel zorgen om haar. Dank dat jullie er voor haar (en………natuurlijk!) zijn. Ik kijk zelf nog steeds met heel veel mooie gevoelens terug op het weekend dat ik vorig jaar bij jullie was en denk vaak aan wat het bij mij heeft losgemaakt.

De band met mijn zusje is inmiddels behoorlijk stevig geworden en we hebben regelmatig contact met elkaar!

Veel liefs,

Jeanette

 

Hallo Wijnand en Nel Verkaik,

Ik vond het een warme en bijzondere ervaring afgelopen dinsdagavond, het heeft mij veel doen inzien en ik wil graag werken aan mijn “blokkades en remmingen” en ouderpatronen. Op dit moment ben ik bezig om een eigen astrologie praktijk neer te zetten. Maar iets in me zorgt ervoor dat ik het moeilijk vind mezelf neer te zetten. Ik wil hier graag aan werken en wil me graag inschrijven voor de avond in oktober, november en december of is dat teveel van het goede? Gewoon aanwezig zijn en het ervaren geeft al steun, ik hoef nog niet direct zelf een opstelling.

Bedankt voor de ervaring dat mijn verdriet er mag zijn dit gaf toch een stukje bevrijding en inzicht in mijn verwarring.

Tot ziens, Linda

test

Loading...